1. Yleistä

Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta on Into Kustannus Oy:n (y-tunnus 2122332-6) julkaisema lehti, jota julkaistaan paperisena lehtenä ja digilehtenä. Nämä käyttöehdot ovat digilehden tilaajille. Kun rekisteröidyt verkkopalvelun käyttäjäksi, hyväksyt nämä käyttöehdot.

2. Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä verkkopalveluun antamalla sähköpostiosoitteen ja salasanan. Rekisteröityminen edellyttää 18 vuoden ikää tai huoltajan suostumusta.

3. Palvelun kuvaus

Into Kustannus Oy julkaisee palvelussa maksullisia artikkeleita. Digilehden voi tilata vuodeksi kerrallaan joko paperilehden kanssa tai erikseen. Into Kustannus Oy voi muuttaa palvelun hintaa ja hinnoitteluperusteita. Koska digilehden maksullinen sisältö on digitaalista, ei siihen liity peruutus- tai palautusoikeutta. Into Kustannus Oy pyrkii palvelun korkeatasoisuuteen ja vastaa siitä, että sisältö on lainmukaista ja hyvän tavan mukaista. Into Kustannus Oy:llä on oikeus milloin tahansa kehittää palvelua tai lopettaa palvelun tuottaminen. Into Kustannus Oy ei vastaa palvelussa olevan tiedon käyttämisestä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Into Kustannus Oy pyrkii palvelun hyvään käytettävyyteen mutta ei vastaa palvelun virheettömästä toiminnasta. Tekniset viat pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

4. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

5. Oikeudet

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Saat rekisteröityessäsi oikeuden käyttää palvelua näiden käyttöehtojen mukaisesti. Palvelun sisältöä ei saa kopioida. Sisällön jakaminen on sallittua hyvän tavan mukaisesti ei-kaupallisiin tarkoituksiin niin, ettei se riko tekijänoikeuslakia. Into Kustannus Oy:llä on oikeus estää palvelun käyttö, jos on perusteltua epäillä, että palvelua käytetään luvattomasti tai hyvän tavan tai lain vastaisesti.

6. Mainonta

Into Kustannus Oy:llä on oikeus mainostaa kolmannen osapuolen palveluita tai tuotteita palvelussa.

7. Käyttäjätunnus ja salasana

Käyttäjätunnuksena toimii palveluun syöttämäsi sähköpostiosoite. Asiakkaana vastaat salasanasi säilyttämisestä ja siitä, ettei se päädy ulkopuolisten tietoon tai haltuun. Voit saada kadonneen salasanan tilalle uuden.

8. Henkilötiedot

Asiakkaana sinun tulee antaa palvelun käytön edellyttämät tarpeelliset henkilö- ja muut tiedot ja ilmoittaa tietojen muutoksista Into Kustannus Oy:lle. Into Kustannus Oy:llä on oikeus käsitellä henkilötietoja henkilötietolain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaana tietosi tallennetaan Into Kustannus Oy:n asiakasrekisteriin. Into Kustannus Oy ei luovuta tietojasi yrityksen ulkopuolisille tahoille. Sinulla on lainmukainen oikeus kieltää henkilötietojesi käyttö suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia varten. Into Kustannus Oy:llä on oikeus lähettää sinulle suoramarkkinointia sähköpostilla, jos olet antanut tähän suostumuksesi.

9. Tietoturva, laitteet, ohjelmistot ja yhteydet

Asiakkaana ymmärrät, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät ole täysin tietoturvallisia. Vastaat omien tietojärjestelmiesi tietoturvasta. Palvelun käyttö edellyttää verkkoyhteyttä. Vastaat itse palvelun käyttämisen edellyttämien laitteiden, ohjelmistojen ja verkkoyhteyksien hankkimisesta, toimivuudesta ja niistä aiheutuvista kustannuksista.

10. Evästeet

Into Kustannus Oy voi käyttää palvelun käytön helpottamiseksi tai kehittämiseksi evästeitä, jotka voit kieltää muuttamalla selaimesi asetuksia.

11. Palvelun käytöstä aiheutuva vahingonkorvausvelvollisuus

Asiakkaana olet velvollinen korvaamaan Into Kustannus Oy:lle näiden käyttöehtojen tai lain vastaisen käytön aiheuttamat vahingot. Into Kustannus Oy ei ole velvollinen korvaamaan palvelun käytöstä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja.

12. Ylivoimainen este

Ylivoimainen este vapauttaa Into Kustannus Oy:n palveluun liittyvistä velvoitteista, mikäli se estää palveluun liittyvän suorituksen tai kohtuuttomasti haittaa sitä.

13. Käyttöehtojen muuttaminen

Näitä käyttöehtoja sovelletaan Into Kustannus Oy:n ylläpitämiin palveluihin, jollei sopijapuolten välillä kirjallisesti toisin sovita. Into Kustannus Oy:llä on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja.

14. Oikeuksien ja velvollisuuksien siirtäminen

Asiakkaana sinulla ei ole oikeutta siirtää palvelun käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle ilman Into Kustannus Oy:n kirjallista suostumusta.

15. Sovellettava laki

Näihin käyttöehtoihin ja näiden ehtojen tarkoittamaan palveluun sekä palvelusta mahdollisesti tehtyyn sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.